Hotspot WIFI Netwerk

Dominion Internetdiensten is gespecialiseerd in het aanleggen van Hotspot/WIFI Netwerken. Of het nu gaat om betaalde, gratis of reeds bestaand wifi netwerk (wifi zones). Dominion Internetdiensten kan u bedrijf voorzien een hoog dekkend netwerk. De dekking van een wifi netwerk is vaak onvoldoende en ver onder de maat. Wij streven naar een wifi-zone van 100% dekking en gebruiken uitsluitend producten waar wij als bedrijf achter staan.

Uit onderzoeken blijkt dat WIFI tegenwoordig een belangrijke factor is waar de consument al dan niet verblijft. Met de opkomst van mobiele apparaten, (laptop, tablet en smartphone met mobiel internet) kiest de consument eerder een verblijf waar internet wél beschikbaar is.

Echter blijkt in de praktijk vaak het signaal onder de maat te zijn of zelfs helemaal niet te werken.
Dominion internetdiensten levert een compleet en stabiel netwerk waarbij alles mogelijk is en waarbij het gebruikersgemak zéér eenvoudig is.

Indien gewenst kunt u met één druk op de knop vouchers uitprinten (met de mee geleverde printer) waarmee u klanten veilig kunnen inloggen op uw WIFI/Hotspot. U bepaald zelf of dit gratis is of tegen betaling, de hotspot access kunt u instellen op tijd of dataverkeer.


Enkele voorbeelden zijn:
Hotels, campings, cafe’s, restaurants, havens, winkels en vele andere gelegenheden.

Niet alleen de “Hotspot aanleg” van A tot Z  maar ook remote support naar u en uw klanten of een service contract behoord tot de mogelijkheden. Hiermee is uw netwerk altijd stabiel en up-to-date is.

 

Aangezien de kosten sterk afhangen van de bouw van de locatie (bijvoorbeeld betonnen muren) en de grootte hiervan, komen wij graag bij u langs voor een site survey. Wij bekijken dan ter plaatse de huidige situatie en op basis hiervan kunnen wij een vrijblijvende offerte opmaken.
Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

 

Comments are closed.