Webdesign

Naast het hosten van websites en registreren van domeinnamen, kunnen wij ook een complete website voor u realiseren. Of het nu gaat om een eenvoudige presentatie, een complete database gestuurde website of een webwinkel met online betalings mogelijkheden . In principe is alles is mogelijk en kunnen wij dit voor u realiseren.  Bekijk onderstaand wat de mogelijkheden zijn. Dominion levert uitsluitend websites waar uw onderneming volledig achter staat. Maar u kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan, indien u wenst installeren wij GRATIS een beheerplatform op uw web account. Laat u ideeën de vrije loop en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf een volwaardige website te creeën!

CMS – Content Management System

Tegenwoordig worden websites standaard gebouwd met een CMS. Het grote voordeel hiervan is dat u zelf gemakkelijk uw website kunt beheren. U kunt dus zelf uw teksten, foto’s etc. aanpassen zonder tussenkomst van een webmaster. De webmaster bent u zelf! Enkele bekende platforms zijn WordPress, Joomla of Drupal. Maar ieder platform heeft zijn voor én nadelen. Aan de hand van uw wensen en/of doel van uw website adviseren wij u graag welk CMS platform het beste bij u past zodat u hiermee zelf aan de slag kunt.

Webwinkel

Bent u ondernemer? Profiteer dan met u winkel ook van internet, met relatief weinig investering kunt u uw omzet zichtbaar verhogen. De meeste ondernemers hebben nog steeds geen -of geen goede internetwinkel. Toch is dit een punt wat tegenwoordig wel verwacht wordt van de consument. Dominion Internetdiensten helpt u op weg met het juiste gereedschap. Wij installeren kosteloos een webwinkel (OScommerce) en leggen u graag uit hoe u het beste uw producten online kunt etaleren. Ook geven wij advies hoe u het betalingsverkeer het beste kunt aanpakken. (Dominion Internetdiensten is gecertificeerd OGONE provider). Uiteraard kunnen wij uw webwinkel ook van het begin tot het einde voor u realiseren en onderhouden.

Maatwerk

U heeft een idee of wenst u maatwerk? Dominion Internetdiensten kan in principe al uw wensen realiseren. Wij hebben ruim 10 jaar programmerings ervaring en bouwen internetapplicaties op maat in o.a. PHP/MySQL, HTML, Javasript, CSS etc. etc.. Veel voorkomend maatwerk zijn bijvoorbeeld uitbreidingen op bestaande websites en uitbereidingen voor WordPress en Joomla. Ook hier geldt: Uiteraard kunnen wij uw ideeën ook van het begin tot het einde voor u realiseren en verzorgen.

Uw domeinnaam, webhosting, Content Management Systeem, webwinkel of Maatwerk?
Ons motto luidt “Wij zijn pas tevreden als de klant dit is!”

Comments are closed.